Hvordan regulere kunstig intelligens? En samtale med Silvija Seres og Risto Uuk

Vi får besøk av Risto Uuk, EU Research Lead i Future of Life Institute og en av verdens fremste eksperter på the EU AI Act, og Silvija Seres, en av Norges fremste eksperter på kunstig intelligens og transformativ teknologisk utvikling. Samtalen blir ledet av vår stabssjef Peder Skjelbred og vil foregå på engelsk.

Vi spør dem følgende:
- Hvordan vil kunstig intelligens (KI) endre samfunnet?
- Hva består EUs AI act av?
- Hva kan Norge gjøre for å styre utviklingen i riktig retning?

Kom hvis du vil holde deg oppdatert om det siste innen kunstig intelligens!

Om panelet:

Risto Uuk er EU Research Lead i Future of Life Institute og er personen bak The EU AI Act Newsletter. Han har tidligere jobbet for Verdens økonomiske forum på et prosjekt om positive KI-økonomiske fremtider, utført forskning for Europakommisjonen om pålitelig AI, og har gitt forskningsstøtte ved Berkeley Existential Risk Initiative om europeisk KI-politikk.

Silvija Seres har bakgrunn fra algoritmeforskning i Oxford, utvikling av søkemotoren Alta Vista i Silicon Valley, strategisk ledelse i Fast Search and Transfer, og tjenesteutvikling i Microsoft. Hun jobber nå som styremedlem i flere store selskaper, inkludert Oslo Børs og NRK, og som aktiv investor i flere teknologibedrifter.

Når?

13. september 2023
18.00

Hvor?

Tordenskiolds gate 2, 0160, Oslo.

Påmelding

Tusen takk! Din påmelding er registrert!
Her var det noe som ikke gikk som det skulle. Sjekk feltene i skjemaet og prøv igjen.