Bjørn Lomborg: hvordan nå bærekraftsmålene

"Hvis vi ikke kan gjøre alt, la oss gjøre de beste tingene først," skriver Bjorn Lomborg i sin nye bok, "Best Things First".

Bærekraftsmålene var ambisiøse fra det øyeblikket de ble etablert i 2015. De har som mål å utrydde fattigdom, sult og sykdom; få slutt på krig og klimaendringer; eliminere korrupsjon; forbedre utdanning, og mer. Men mer enn halvveis til 2030 er verden langt fra å være halvveis til å nå sine mål.

Sammen med mer enn hundre av verdens fremste økonomer har Bjorn Lomborg i årevis arbeidet for å identifisere de aller beste løsningene for verdens fattigste og for å nå bærekraftsmålene. I sin nye bok, basert på 12 nye fagfellevurderte studier, presenterer Lomborg resultatene.

Til en kostnad på 35 milliarder dollar i året - en liten brøkdel av verdens totale utviklingshjelp - viser forskningen at verden kunne redde 4,2 millioner liv hvert år og generere ytterligere 1,1 billioner dollar for verdens fattige.

Bli med oss på en opplysende samtale for å lære mer om Lomborgs arbeid, bok og hans 12 løsninger. Samtalen vil bli ledet av Eirik Mofoss, daglig leder i Langsikt.

OBS. Dette arrangementet krever påmelding.
Det gjøres her: https://share-eu1.hsforms.com/189w_gBkITrCjaG4ZnGHG1w2b2ovr

Når?

12:30-13:30

Hvor?

The Conduit Oslo, Kristian Augusts Gate 21

Påmelding

Tusen takk! Din påmelding er registrert!
Her var det noe som ikke gikk som det skulle. Sjekk feltene i skjemaet og prøv igjen.